Matek Kamill: A  kabbala életfa kristálygyógyászata
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia

 
A Kabbala a zsidó tanítások szerint a judaizmus ezoterikus vagy misztikus irányzata. Azonban ősibb gyökereket is találhatunk, olyan időszakból amikor a kiválasztott nép még nem is létezett. A Kabbala három kategóriára osztható :
1. A teoretikus azaz elméleti egységek ,
2. A meditációs vagyis elmélkedő-szemlélődő   fejezetek,
3. A mágikus  vagy mágiával kapcsolatos rész.

 Kabbala előadási DVD  kiadványok
Az egyik elmélet azt mondja, hogy a Kabbala titkait maga Isten tárta fel az emberek előtt azzal, hogy Ráziél nevű angyallal egy könyvet juttatott el az Édenből kiűzetett Ádámnak. Ez a bölcs könyv tartalmazta a világmindenség titkait, az égitestek egymás közti kapcsolatait, a világ teremtéstörténetét, a mennyország struktúráját, az angyalok karának névsorát.
Kabbala születési számmisztika előadás
A Kabbala tehát ezoterikus tanítások és  misztikus gyakorlatok gyűjteménye , az életfa ismeretek mellett benne foglaltatnak az invokációk /megidézések és segítségkérések/, a  szent nevek  tanításai, a ceremoniális és asztrál mágia tudása és nem  utolsó sorban a  mai nap témája a számmisztika. Ezt a tudást, melyet Mózes, mint az utolsó egyiptomi, és mint az első zsidó beavatott magával vitte hosszú vándorútjára, hogy azután népe szóbeli tanként vigye tovább Káldea , Egyiptom, Atlantisz ősi tudását.       

Kabbala tanfolyami oktató DVD  kiadványok
Az életfa kabalisztikus kristálygyógyászata II. tanfolyam
A legfelső háromszög a bennünk lakozó és egyben egyetemes szellemet jeleníti meg.A középső a lelket képezi le. Az alsó háromszög pedig a testet, melyet a lélek magára öltött, hogy képes legyen megjeleníteni magát.Az Élet Fája tehát egy teljes tudattérkép. A Kabbala célja a harmónia teljes megvalósítása az életben.
Ehhez meg kell ismernünk, és jól kell működtetnünk a bennünk lakozó tíz szefirát.
Kabbala az önfejlesztés tudománya tanfolyam
Kabbala az önfejlesztés tudománya tanfolyam
Babiloni tudás és a Kabbala. tanfolyami DVD
A Kabbala, olyan, mint egy térkép, megmutatja értelmünk elásott kincseit és elvezet tudatunk legmélyebb szintjeire. Kettős természetű is. Egyrészt tartalmazza, hogyan alakul ki és hogyan működik a Világegyetem és felfedi, hogy az Univerzum energiái hogyan nyilvánulnak meg minden egyes ember életében.
Tanfolyamaim DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report