Matek Kamill : A tudás könyve sorozat  
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa  kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Santa Agata dei Goti piramishegy Olaszország
Piramis Templom Polonaruva Sri Lanka
Dendera Hathor Templom Egyiptom
Dambulla Sri Lanka
Deir Alla Szúfi Központ Jordánia
Belső föld kapu  Rawana  titka
Ollantay Tambo Megalitok Peru
Berat Piramis hegy Albánia
Anuradhapura Sri Lanka
Sziklamecset JERUZSÁLEM
Nyári Palota Peking
Kerak a Templomos Erőditmény
Szent Hilarion Keresztes vár Ciprus

 
Popol Vuh-nak, a maják  és kicse  indiánok szent könyvének segítségével visszafejtették a mitikus teremtés napját, amely a Gergely-naptár szerinti  i. e. 3114. augusztus 11-re jött ki . A maják megfogalmazása szerint ez volt az ötödik teremtés kezdete. Ezt megelőzően,  tehát már négy gyökércivilizáció létezett. A planéták nagy öregjei segítették a Föld népeit, hogy felépítsenek négy nagy civilizációt: Mu,  Lemúria,  Mieyhun (Ata-Isis,Ataisz), és Atlantisz civilizációit
Atlantisz földrajzi és kulturális öröksége előadás
Atlantisz 12 szent köve előadás
Atlantisz 12 kristályangyala előadás
A Merkaba papjai előadás
Atlantiszi gyűrű és radiesztézia előadás
Arany Atlantisz arany emlékezete előadás
Mu az emberiség szülőföldje
A főpap megtanította a napégette táblák  ősi írására James Churchward-ot, amely a Naacal írás volt. Ez az írás kulcs  a legősibb titkos egyházi írások megfejtéséhez.Erről a nyelvről ,  amelyet Indiában sajátított el  a brit  korona  tisztje  később kiderült, hogy azonos az amerikai maják nyelvével.
Nem létező kontinensek nem létező történelme előadás
A lemuriai kísérlet előadás
A tudás alatt az özövíz előtti civilizációk tudását értjük. A tudás könyve - úgy tudjuk - elveszett. Mitoszokból, legendákból, régészeti leletekből, utazások képeiből és a társtudományok mérési eredményeit felhasználva, mint egy kirakós játék mozaikjaiból próbáljuk összerakni az elveszett tudás egészét. Mu , Ataisz, Lemúria, Atlantisz civilizációinak hagyatékát, nyomait keressük szerte a földön és a csillagos égben és egy izgalmas szellemi kaland részesei lehetünk a határtudományok és az ezotéria régióiban.
A Védák és az Apokalipszis.előadás
Európa piramisai előadás
Az  általánosnak nevezett  iskolában  tanultunk egy geometriai  Föld modellt. A mai ismeretek tükrében ez  legalább olyan dogma,  mint hajdan  az az egyházi tézis volt,  miszerint a Föld lapos.  A Föld  geológiai térszerkezet ennél egy  nagyságrenddel   bonyolultabb.  Maga az  elmélet egyáltalán nem újsütetű.
A Belső Föld legendája előadás
Ez a Föld nem az a Föld előadás
Lehet hogy a belső föld nem teória előadás DVD
Az Epomeo avagy egy belsőföldi lejáró szineváltozása előadás
A belsőföldi lejárók csodás történetei előadás DVD
A 211-es német bázis és a belső föld előadás DVD
A mérésektől függetlenül, a Föld különböző tájain beszélnek  istenek ösvényeiről, sárkány-vonalakról, tündér- ösvényekről vagy ugarvonalakról. Hazánk ezen pontjai általában búcsújáró helyek, vagy csodálatos látomások, jelenések, illetve gyógyforrások helyszínei. Amit térnek nevezünk, elménk alkotása. A tér alapjában véve konstrukció: az agy koordináló tevékenységenyomán jelenik meg és tudatosul. A térfogalom különböző érzékszerveink által felfogott valóságnyomatok, valóságjelek mélységbe vagy síkba rendezett együttese
A téridő és a tudat 01.előadás
A téridő és a tudat 2. előadás
A téridő és a tudat 03. előadás
A téridő és a tudat 04. előadás
A Cygnus  a klasszikus mitológia égi hattyúja, a legrégebbi konstelláció a föld kerekén.  A kőkori templomok érdekes módon erre  csillagképre tájoltak. Hattyú csillagképet formáló kő és agyag struktúrák találhatók mindenfelé a világon.
Cygnus X misztérium előadás
A Zodiákus és a biblia előadás
A Templomos Lovagrend   -  Krisztus szegény Lovagjainak Rendje már  több, mint hétszáz éve megszűnt, de még hagyományaiban ma is élő szervezet. Lehet, hogy  a legyilkolt, több ágra  szakadt rejtélyes rend nemcsak hagyományokban  él tovább. Nem  kizárt, hogy a szabadkőműveseken kívül más szuper titkos társaságok őrzik  is, az eszmeiséget, az ősi tudást. Teológusok, az ezotéria kutatói, a történészek és kincsvadászok számára még ma is meglepetésekkel szolgál egy-egy napvilágra kerülő bizonyíték. Itt az ideje, hogy beköszönjük hozzájuk : Laudetur Jesus Christus!  
Sri Lanka a kristálycivilizáció.előadás
Amiről hallgatnak a templomosok Portugáliában
A DVD-k megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report