Jaguár indiánok Peru
 Matek Kamill: A  dél-amerikai kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.
Tikal Guatemala
Kristálykoponyák

Jaguár indiánoknál
Ix-chel, a Szivárvány Úrnő
la chuma


 
Azt mondják a égbeliek : „a kristály energia, szivárványt formálva spirálisan halad.
A mező, ahol hat láthatatlan, de érezhető. A mező, ahol létezik, ott a látható és láthatatlan dimenziói titokban érintik egymást. A látható és láthatatlan találkozása a szivárványhíd. A kozmikus energia minden élő és élettelen forrása ezen lép át . A kristálygyógyítás nem más, mint szivárványhíd létrehozása a „szent kövekből”, amelyek lehetővé teszik, hogy feltöltődjünk az élet ősi forrásából.

 Dél-amerikai  kristálygyógyászat előadási DVD-i  
Kristálygyógyászat 02. előadás
Kristálytisztító szertartás zene CD
Tartalma : kristályok keletkezése, benne a kristálytan alapjai, a dél-amerikai energia örvény  és a keleti csakra szemlélet összehasonlítása, egyedi kristályhatás,  egyedi kristályhatás erősítése energiaspirálokkal. A sámángyakorlat  otthon használható módszerei.
A kristálygyógyászat alapszintű tanfolyami oktató DVD-i  
Alapfokú dél-amerikai kristálygyógyászat 02.tanfolya
Belize
Tartalma: A  maja és zapoték hagyományos módszerek. Kristály törvények és kristályok  sámán  törvényei, a maja Föld óra, a földidőzités fontossága, a felfűzött kristályrendszerek, a zapoték egymást erősítő rezgésű kristálycsoportok használata. Mixtec, olmék, maja egyensúlyi gyógyító metódusok, fém és kristály együttese,  a maja El Salvador, Honduras, Belize , olmék ( Mexikó), tuki , inka (Peru) kristályhasználat  öv karkötő, nyaklánc..testrész ékszerek, lapos gyógyító kövek, a sámán táska 80 alapkristálya..
San Andrés El Salvador
A kristálygyógyászat középfokú tanfolyami oktató DVD-i  
Sámán fürdő
Tartalma: Funkció körök ismertetése,  teljes energiakészlet preventív használata, drágakő fürdő terápia, kristály fürdők használata, kristály tisztítás és csoportjai.
A csavart hajszálak mester kristályai avagy a DNS karkötő
A kristálygyógyászat felsőfokú tanfolyami oktató DVD-i  
A sámán táska kristályai tanfolyam
Iquitos Peru / Brazil határ
A 21. században egyre többször hangzik el nemzetközi szintű tudományos konferenciákon, hogy létezik, illetőleg léteznie kell valamilyen közös (kollektív) tudatmezőnek, melyen keresztül az emberek össze vannak kapcsolva és össze vannak hangolva. Alapjelensége a minták szinkronicitása. Ez egy kód, amely információként jelenik meg egyszerre mindenhol. Ennek az erőtérnek a  tudomány  a morfogenetikus mező elnevezést adta. A kristálykoponyák a tudatháló eszközei.
A koponya őrzők gyógyító és beavató kristálysorai tanfolyam
Dél-amerikai sámánkristályok tanfolyam
Itt az ideje, hogy kapcsolatba kerüljünk  ayahuascavál , amelyet a dél-amerikai sámán kultúra növényi tanítónak nevez. Az első szembesülés , az első találkozás Iquitos környékén a perui-braziliai határ  környékén esett meg, ahol egyértelművé vált, hogy a főzet előállítása korántsem laboratóriumi tisztaságú. A sámánoknak persze van magyarázatuk az Ayahuasca keletkezésére: az embert a jaguár tanította meg a szent növény használatára, ez az állat ugyanis ennek köszönheti kitűnő vadászi képességeit. 
A lélek molekulája - Ayahuascai tanfolyam Ixchel a Holdistennő Világkorszaka előadás
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report