Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia

Hathor templom Dendera

Szakkara Dzsószer piramis
Menkauré / Mükerinosz

 
 Matek Kamill : Egyiptomi körkép  
Előadási  DVD  kiadványok
Dendera Hathor tudás alagút
Az előadás sorozat a hieroglifák, piramisok és templomok rejtélyes világáról szeretne olyan tényeket, olyan képeket megmutatni, amelyet ott élők vakon értelmezés nélkül láttak, a turisták fényképeztek és csodáltak, de nem értettek, és az egyiptológusok, a történészek pedig dogmatikusan félreértettek vagy félreértelmeztek.
Egyiptomi körkép 02. Atlantiszi istenek és piramisok előadás
A szfinx  az ókori görög, egyiptomi és  mezopotámiai  mitológiákban és mondakörökben szereplő oroszlántestű, kos , madár vagy emberfejű lény. Férfi és női arcú változatban egyaránt előfordul. Többnyire fölegyenesedő ülő helyzetben és fölemelt fél manccsal szerepelt pecsétnyomó hengereken, faragványokon,szobrokon.
Egyiptomi körkép 04 .A szfinx és piramsvonal. előadás
A régi egyiptomi kultúrában a Szfinx volt a felemelkedés helye, legalábbis végig így nevezeték. Ezeken a örvényeken dimenzionális kapuk jönnek létre, melyek napéjegyenlőség idején, naplementekor nyílnak ki és záródnak be. Az egyiptomiak számára  a napéjegyenlőség Maat az egyensúly és igazság istennőjének a kapuja volt.
Egyiptomi körkép 05 .Szakkara kristály tudása. előadás
Egyiptomi körkép 06 .A dzsószer komplex. előad
A szfinx árulása előadás
Egyiptom csillagcivilizációi előadás
Egyesek  egy  rejtélyes földrészről mentették át  az előző emberiség évezredek  alatt összegyűjtött tudását, mások a   csillagok  szülöttei az ún. „paleoasztronauták” a kozmikus bölcsességet hozták a földre. Egyiptom ősi civilizációja az ég  és föld gyermekei frigyéből született.
Adeptusok és piramis mágia előadás
A Piramismágia  a négy őselem energiáit hasznosító erőmű  birtoklása és irányítása  a beavatottak  szelleme segítségével, mutatja az adeptus  tudást, a gnózist, amely a fizikai sík tudása és mutatja a beavatott szellemi tudást mely  az erőmű  és dimenziók feletti uralmat és  irányítást teszi lehetővé.
Matek Kamill : Egyiptomi körkép  
Halotti maszk tanfolyami DVD-i  
A halotti maszkot a közhiedelemmel ellentétben már az elkészülte után is használatba vették , ez része volt beavató szertartásnak. A papi gyakorlat e tekintetben egyesíti a harmadik szem, a tobozmirigy kristály ismereteit az agy anatómiájával,  mert a szellemiség kígyójának működnie kell.
Fáraó halotti maszk tanfolyam II.
Tanfolyamaim DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report