Matek Kamill: A  tibeti  kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia

Tibeti kilenc csakra kilenc kristály karkötő


 
Tibetben a magas hegyek kolostoraiban a beavatottak igyekeznek továbbadni az ősi ismereteket, amelyet ők egyszerűen a Magasabb Világok Tudásának neveznek. A Magasabb Világok Tudásának meghatározó része a kristálytudás, amely az elődcivilizációk szellemi hagyatéka. A tibeti kristálytanítás pedig így kezdődik, amíg a köveknek csak fizikai teste van, addig a kristályok már rendelkeznek egyfajta étertest kezdeménnyel a fizikai síkon. Így válhatnak a gyógyítás és más tudás ideális eszközévé.
A tibeti  kristálytudás előadási  DVD kiadványok
A legenda szerint Buddhát Shambalában avatták be a titkos tanokba. A rejtett hely a legenda szerint egy völgy mélyén bújik meg, s óriási hófödte hegycsúcsok veszik körül. 
Tibet bőn sámán
A smaragdtáblák kristálytudása az átjárók és Tibet előadás
Tibet a kristályfénytest és a bőn előadás
A lámák szentül állítják, hogy Shambalába nem juthat el minden vándor - csak az, aki meghívást kapott oda. Ez a misztikus birodalom valóban létezik, Kína nyugati felében húzódó hatalmas területen kell keresnünk, melynek ma Hszincsiang Ujgur a neve. Itt, a Kunlun, a Tien-san és az Altáj hegyláncai között több szélfútta medencét találunk, amelyek 3000 évvel ezelőtt virágzó városi civilizációknak adtak otthont.                
Csak előadási  DVD-k kaphatók  a Soter Klubban
Tibet  a tiltott ország,  a  Himalája embert próbáló,  hatalmas láncaitól védve,  az elszigeteltség következtében azonban hosszú időn át őrizhette meg titkait. Az ősi  tanok őrzői  ma is alkalmazzák a  kilenc  csakra  9  kristály tudását, amit egyszerűen kristálycsakráknak neveznek .  Alapszint: a  testi és testen kívüli csakrák ismerete a három energia tana, az energia vezetékek ismerete. A csakrákhoz tartozó alapkristályok  ismerete
Tibeti kristálygyógyászat középfok tanfolyami  DVD
Tibeti kristálygyógyászat középfok tanfolyam
Középszint: A csakrablokkok kezelése, nyitások, oldások, Tibeti energia csomagok  használata / a kristályok és füstölők együttes használata. A  hangtálak és kristályok együttes használata. A malák számmisztikája, a gyógyító malák  alapkristályai. 
Tibeti kristálygyógyászat felső fok tanfolyami  DVD-i
Tibeti kristálygyógyászat pszi és a 300 mellékcsakra
Az aura és bardógyógyítás gyökerei a bőn hagyományokra épülnek. A lámák úgy tartják, hogy talán ez a legérdekesebb fejezete a Magas Világok Tudásának,s egyben a legizgalmasabb része a tibeti kristálygyógyászatnak. A modern tudományok a lélek fraktálisan kivetített holografikus kényszerterét nevezik aurának. A tibeti tanítások pedig másképp fogalmaznak, amikor az ember meghal, az aura első három rétege összetörik, és ebből áll össze a szellem, amely a fizikai test tökéletes mása. Az aura és bardó gyógyítások kristályokkal e három réteget érintik, akkor amikor még a páciens él.
Tanfolyamaim DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage rates mortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report