Lélek TV Negombo
 Matek Kamill  Idegen életformák
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa  kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Dogu szobor
Storm
Alcobata
Mantid
Iraki Múzeum Annunaki

Tengri tengri

 
Az UFO baleset megdöbbentő újság híreitől kezdve,  a vezérkar meteorológiai ballon verzióján  át ,  az  ötven  év múlva kommunikált Mogul projekt fedőtörténete után   egyszer  talán eljuthatunk valaha az áhított igazságig  vagy  meg kell várnunk a következő  50 évet?  1,2, vagy 3  csészealj  volt?  Az  egyik  vajon  német  volt?
Baleset
Roswell civil és katonai szemmel
Roswell túlélőjének telepaikus narratívája
A kiadványok célja  a köztudatban elültetett Alien sémák lerombolása. Az összehasonlító elemzés  a világegyetem sokszínű biológiai struktúrájáról szól . Az amerikai  doktori disszertáció és az Orosz Vörös Könyv mezsgyéjén haladva  a  mitológia ismert  eseményeivel összevetve igyekszik  teljes képet adni  a változatos intelligenciákról  úgy,  hogy  közben felhasználja a Vatikán és Kína anyagait is.
A szovjetunió vörös könyve az idegenekről I. előadás DVD
A szovjetunió vörös könyve az idegenekről II. előadás DVD
Biblotheca Apostolica Vaticana a Szentszék könyvtára.     Egyike a világ legrégibb könyvtárainak, és az egyik legkülönlegesebb történelmi iratgyűjteménnyel rendelkezik. Formálisan 1475-ben alapították, de valójában sokkal régebben. Köztudomású, hogy léteznek olyan feljegyzések a Vatikáni Könyvtárban, amelyek a nagyközönség elől örökké rejtve lesznek. Azt azonban senki sem tudja, hogy ezeket miért „kénytelenek” eltitkolni. Nyilván, ha ez kiderülne, a titkok sem maradnának sokáig leplezetlenül. Néhány éve megnyitották a könyvtár egy korábban lezárt részét, ám egészen biztosak lehetünk abban, hogy nem fedtek fel mindent.  De a könyvek, ha eljön az ideje más helyről előkerülnek.
A Vatikán és a földönkívüliek
Doktori disszertáció a földönkívüliekről
1935-ben Albert Einstein és Nathan Rosen bebizonyította, hogy az általános relativitás elmélet feltételezi az úgynevezett Einstein-Rosen hidak létezését.  Köznapi néven féregjáratoknak nevezzük John A. Wheeler után . Eme „átjáró” 2 egymástól nagy távolságban lévő helyet (pontot) köt össze.
Átjáró a világok között
20 fényév
A legújabb technikatörténeti kutatások alapján kiderült, hogy az antigravitációs erőgépek modern megvalósítása nem is annyira járatlan út számunkra. Sokáig csak rebesgették, de napjainkra kiderült a nyilvánosságra került dokumentumokból , hogy a náci Németország már 60 évvel ezelőtt rendelkezett saját gyártmányú UFO-val. A titok kulcsa - a rejtélyes Thule tachyonisator.
Hitler csészealjai
A Hold összeesküvéselmélete
A szovjetunió vörös könyve az idegenekről I. előadás DVD
A szovjetunió vörös könyve az idegenekről I. előadás DVD
A nagyratörő  projekt neve  Mars One,  amely mögött egy hasonnevű  holland cég áll.  Az orbitális  médiaesemény tervezett időpontja  2023.   A műsor során ténylegesen embereket juttatnak  a vörös bolygóra  kolónia létesítési céllal. A nagy testvér az eseményeket  az űrhajósok kiválasztásától  egészen a Marson eltöltött első évekig sugározná. A cégalapító elnök Bas Lansdrop az iparág szakértőit bevonva dolgozik a vakmerő álom  megvalósításán, a műszaki tervezéstől  eljutottak  a finanszírozási fázisig
A Mars vetített és Valós képe
A marsi armageddon
A kérdéses üzenet  egy holdkőzetből  faragott,  magáról  Holdról származó tárgyhoz kapcsolódik.
Angyal emlékmű a Holdról
Bosznia föld alatti föld feletti és földönkívüli emlékei
A DVD-k megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report