Ouroboros cadmiumos orgonit piramis
 Matek Kamill: Orgonitok kristályvilága
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia

Meridánok orgonit piramisa
A mély meditáció orgonit piramisa
 
Az orgonit piramis és a viselhető orgonit medál előállítása egykoron az atlantiszi mágia nagykönyvének egyik fontos fejezete volt. Az ősi kristály tanítás  úgy hangzik,   hogy az  orgonit olyan kristálykompozíció,  amely  alkalmas természetellenes,  élőlényekre ártalmas energiák  hatástalanítására. Nem csupán védelmet nyújt, hanem  olyan kristályszerkezet,  amely ezeket a káros  energiákat képes az élet számára fontos energiává alakítani.
Az orgonitkészítés alapszintű oktató tanfolyami  DVD-i

Orgonit kristálymágia alaptanfolyam
Merkaba orgonit piramis
Orgonit medálok öntése tanfolyam
Orgonit karkötő
 Az alapkurzuson a  csakraorgonitokat,  az elektroszmog elleni  orgonit piramisokat,  az emelkedés  merkaba testjét és  a földsugárzást transzformáló    kristálypiramisokat mutatjuk be.
Orgon alkémia közép fokon oktató  tanfolyami  DVD
fronthatás elleni orgonit piramis
                       A  középszinten megismerhetjük  a kondenzátor  és  induktív öntéstechnikájú  orgonit piramisokat, amelyek a bennük lévő  gyantába  öntött piezoelektromos kristályoknak köszönhetően a kőelektromos rezgő köröket képeznek. Az aura orgonit példának okáért kettős öntéstechnikával készül.  Bennük  lévő szakrális  geometriai  formák  áramköri elemek:  felület frissítő  rejuvenátor oszcillátorok, piezo kristály erősítők, ZPE fluxus orgonitok, tachion  kristály tornyok, hiperdimenzionális jeladók
Orgon alkémia felső fokon  tanfolyami  DVD 
Agyfélteke dominanciáját kiegyenlítő orgonit
         Ezek a dolgok mind a fizikai tudományokhoz vezetnek vissza, ugyanis a Föld ionoszférájában létezik egy folyamatos elektromágneses oszcilláció, melyet Schumann-frekvenciának neveznek, s melyet maga a (pozitív) orgon-energia vált ki. Az orgon egyfajta átjáró éter a fizikai világ és az éteri/asztrális között. 1978-ban az érdeklődés középpontjába kerültek, amikor kiderült, hogy megegyeznek az emberi agy 7-10 Hz-es alfa-hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a hippocampusban. A felső fok tárgyalja a vortex  regenerátort, a pszí fény és  az asztál projekció és kommunikáció  orgonit piramisát.

Tanfolyamaim DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report