Matek Kamill: Óegyiptomi kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.

Asztrál utazás tanfolyam
        Mit gondolsz, miképpen voltak egyesek képesek arra, hogy tetszésük szerint túltegyék magukat a fizikai létezés korlátain,  és kedvük szerint elhagyják testüket? 
A sámánok , a  maja papok , az egyiptomi beavatottak  természetesen ismerték a szellemtestben  való utazás csínját-bínját. A Tibetben töltött időm tanítottak olyanok, akik asztrális utazáson estek át.  Ők a delogok, nevük azt jelenti , aki visszatért odaátról .  Az egyiptomi duát módszer  megszólalásig hasonlít a delogok tibeti gyakorlatára.
Hathor mágia tanfolyam
A Hathorokat  égi lényeknek  nevezik a legrégebbi írások, mintha ezzel az elődök az idő mélyéről azt üzennék, hogy nem vagyunk egyedül. Kék-zöld planétánk  nem kizárólagos hordozója az életnek.  Vannak  interdimenzionális, intergalaktikus lények, ezek közé sorolják a Hathorokat is. Több történelem előtti kultúrával működtek együtt, többek között az Ősök Egyiptomában a Hathor Istennő templomain keresztül tartották fenn a kapcsolatot. Tanításaik:  a fizikai létezésen túlmutató magasabb rendű tudatosság megvalósítására irányultak. A Hathorok tehát misztérium iskolákat  hoztak létre a beavatottak számára, ezzel máig föllelhető nyomokat hagytak hátra az egyiptomi kulturális és szellemi hagyatékába.
Óegyiptomi szakrális kristály ismeretek tanfolyam

 
Ógyegyiptom kristálygyógyászat előadási  DVD-k
           Az egyiptomiak országukat számos néven emlegették, például Kemet, azaz „Fekete Föld”. Kemet földjének tudása arab közvetítéssel lett a középkori Európában Al Chemia. Ma a modern energiagyógyászat újra felfedezett ismeretei tükrében , ez már valódi gyógyító kémia.
Egyiptomi fény és a fáraók fehér pora előadás
Egyiptomi fény és a fáraók fehér pora előadás
Egyiptomi fény és a fáraók fehér pora előadás
 Ógyegyiptom kristálygyógyászat tanfolyami oktató  DVD-k
01. Óegyiptomi  vízenergetizálási kristály metodikák
A tudás egyszerű a víz poláros rendszere képes az energiamintázatok megőrzé- sére. Csupán a papi gyakorlatnak megfelelően energia csokrokba kell kötni a megfelelő kristályokat és Duat vize az élet vizévé válhat, azaz energiája a szervezetben Széth oszlik.
Óegyiptomi vízkezelő
02. A Nap és Hold kristályok  az emberi ciklusokban
Az óegyiptomi kristály gyógyászat újabb fejezete a Nap és Hold kristályok használatát mutatja meg a biológiai körfolyamatok szabályozásában. A Hórusz misztérium papjai a Két szem szimbólumát egyben használták. A tükörképi szimmetriát mutató jel egyik fele a Nap minősége , a másik pedig a Holdé. Mind a Nap, mind Hold nem csak égitest, hanem a biológiai ritmus szabályozója a szervezetben. Az ehhez kapcsolódó kristályok pedig a megbillent ciklusok helyreállításának harmonizáló kövei.
Óegyiptomi kristálygyógyászat 2.Nap és hold ciklusok szerepe Tanfolyam Óegyiptomi kristálygyógyászat kövei Tanfolyam
03. Óegyiptomi Pszi Kristálygyógyászat
A pszí az energiagyógyászat koronája, az egyiptomi és atlantiszi papok kristály gyakorlatára épül. Hasonlóan a fülöp-szigeteki pszí sebészethez itt is beavatkozásokat végzünk, csak az energiát  nem a gyógyító közvetíti, hanem a kristály, mint dimenziókapu. A pszí kristálymetodika az öngyógyítást, a kristályok egyesített mentális és fizikai hatásait ismerők gyakorlata,   a fáraók fehér porát használó papok rejtett tudása. Ez Kumari Kandam /azaz az  egykori Lemúria/ hagyatéka, amelyet Atlantisz mentett át és az egyiptomi papok őriztek meg az utókor számára.

Ógyegyiptomi  metodikák tanfolyami oktató  DVD-k
A nehemi kultuszhelyen és másutt   embertesttel és sólyomfejjel került megjelenítésre. A Hórusz szem a hallhatatlan elme, amely mindent tud és mindent lát. Magasan minden létező fölé tud repülni, és képes bármilyen részletre összpontosítani. Hórusz szeme a megújulás  jelképe. Hórusz misztériuma a megújulás mágiája.
Ankh kereszt tanfolyam
Ankh kereszt tanfolyam
Az ősi civilizációkban  nem csak a beavatottak ismerték az amulettek és szimbólumok erejét . A tudás papjai  viszont nemcsak a jelentőségével,  jelentésével voltak tisztában,  hanem tudták az általuk kibocsátott energiát használni , gyógyításra alkalmazni.  A legendás Atlantiszon a híres atlantiszi gyűrű mellett az  atlantiszi keresztet  is viselték. Egyiptomi hieroglifák napnál világosabban  bizonyítják,  hogy a kereszt Atlantiszból került  Kemet földjére és  az átvétel során némileg módosult. Az egyiptomi keresztet vagy más néven „Ankh" keresztet a „Nílus kulcsa" -ként ismerjük.
 A fáraó fehér pora tanfolyami oktató  DVD-k
Aranypor II.tanfolyam
A karnaki templom egyik gabona tárolójában majdnem színültig  töltve  azt, előkerült a minden  idők legrejtélyesebb  anyaga.  A fáraók fehér poraként elhíresült anyag átalakította az emberiség anyagról alkotott elképzeléseit, A megtalált matéria  nagy része az US. Army laboratóriumaiban landolt. A katonai célú vizsgálatok nem várt meglepetésekkel szolgáltak, sorra döntötték romba a fémekről  alkotott dogmákat.
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report