Dél -Afrika Klerkdorf Amman Citadella Múzeum
 A Föld krónikája
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa  kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Dél-Afrika Klerkdorf

Nasca reptere Peru
Nasca Peru
Kína Bajakar-Shan fémpiramis Csinghaj tartomány
Észak-Olaszország Val Camonica
Mexikó La Venta
Choirokoitia - Ciprus

  Weekly World News, 1982 július 27.-i száma  beszámol arról , hogy dél-afrikai Ottosdalin környék bányájában  egy 2,8-3 milliárd éve záródott kőzetben  vésett bányagolyót találtak.  Ma  a  Klerkdorf  Múzeumban őrzik. Ebben az időben nem volt oxigén a levegőben és a legmagasabb rendű biológiai életforma a sztromatolitokat.
A barna, tojás alakú tárgyak különlegessége, hogy tökéletesen koncentrikusak, olyan kemények, mint a vas, és egyensúlypontjuk annyira különleges, hogy még a NASA sem tud képletet alkotni rá, sőt az Amerikai Űrkutató Központ szerint a golyók csak gravitációmentes helyen készülhettek
A föld krónikája 01. A bányabolygó előadás
Ausztrália Kimberley
A föld krónikája 02. Bakaratini előadás
A Föld krónikája előadás Az Eridanus
A Föld krónikája előadás IV. Oda nem illő szerkezetek
A Föld krónikája előadás V. Planetáris genezis
Brahmá életének fele már eltelt, így az univerzum jelenlegi kora közel 155 500  milliárd év,  és körülbelül ugyanennyi van még hátra. Ezt követően mind az univerzum, mind az idő megsemmisül, s visszatér oda, ahonnét eredt: az Úr Visnu testébe.
A Teremtés: 1.955.881.116 évét írjuk. 2016.-ban a hindu brahmanak szerinti kalpa számítás alapján
A föld krónikája 06. A genezis utóélete előadás
A föld krónikája 07. Visszalátogatók előadás
Rovarszerű  idegenek Ausztrália Kakadu Nemzeti parkban .Az ún. Röntgen-stílusú sziklarajzok csoportjába tartozik.  A  sziklarajzok 30-40 ezer év távlatából  az anyai test anatómiai felépítettségét örökítették meg.  Jobbra Aboriginek által félt és tisztelt nagy szemű  Namarrcon,  rovarszerű félisteni lénye látható.
A föld krónikája 08. Szanteonok az eltörölt civilizáció előadás
A föld krónikája 09. Paracas csúcsfejűi előadás
A föld krónikája 10. Paleoasztronautika előadás
A föld krónikája 11.Az özönvíz után betelepülők előadás
A  „Nefilim” szót „óriások”-nak fordítják, amikor pedig valójában azt jelenti: „akiket  az égből lehajítottak”.  Az ősidők hősei, a mennyei lények és földi asszonyok együttlétéből származtak. Mózes első könyve (6,4 ) .
Anunaki történet előadás
Anunaki történet folytatódik előadás
Természetesen nem klónozhatták le saját magukat, mert egy fejlett faj esetében, mint amilyen az annunaki nem tartották etikusnak, hogy nibirui klónok dolgozzanak a bányákban, ezért inkább a nehezebb megoldást választották és egy dél-afrikai ősember fajtát vettek alapul a kísérleteikhez.
Anunakik agykorbácsa előadás
Etiópia ezoterikus civilizációi 02.előadás
A fénytranszformáció hatást gyakorol az anyagra, a lélekre és a szellemre. Csendes háború lesz ez a belső átalakulás Egó és az  Isteni Én küzdelme, hiszen az eredeti Bibliában is az áll, hogy Isten egy parányi fénye bennünk van.Aki a választás világkorszakában  az emelkedés útját választja,  annak lépésről lépésre  végig kell mennie a belső átalakulás útján.
Fénytranszformáció. előadás
Kacsinák USA
Deformált koponyák Ciprus szigetén
A deformált fejű őseurópaiak akik kőalapú ma divatos hobbit házakban laktak..lehet, hogy csak humanoidok voltak ? A kőkori falut 1934-ben fedezte fel a Ciprusi Régészeti Intézet vezetője, Porfíriosz Díkaiosz, aki 1934 és 1946 között hat feltárást végzett itt. A hivatalos verzió: kora újkőkorban (kb. i.e. 8100) vadászó- gyűjtögető népek érkeztek Ciprusra, de rövid idővel (alig 1000 év) később elhagyták a szigetet. .Koponyáik deformáltak voltak, csontvázak alapján az orvosi gyakorlat brachiodactyliásnak nevezné a kórképet. Kerámiát nem használtak.
Az előadások DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report