Matek Kamill : Kristálykoponyák sorozat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve 
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia


Kozmikus véneink fogták a Bárkát, és az emberek által benépesített  12 - általunk "szent 12" planétának vagy a "nagyanyáknak" nevezett - világ valamennyi tudását beletáplálták, majd idehozták őket, és munkálkodni kezdtek, hogy megtanítsák Föld nagyanya gyermekeit. Ezek a kozmikus vének megtalálták a módját, hogy képesek legyenek kommunikálni a "kétlábúakkal"
.


 
 Előadási oktató DVD  kiadványok
Az idők hajnalán létezett  - egy tizenkét planétából  álló nagy  család.   Az idők őrzői az  emberi lét csodájaként emlékeznek  e csillagok körül keringő bolygókra.  A 12 Nap mindegyike a Zodiákus  egy-egy jegyéhez tartozott. A 13. emberi világ születésekor azonban történt valami .
A veszélybe került 12 civilizáció egyetlen reménye  Eheytoma maradt,  a gyermekbolygó, a kék-zöld planéta, amelyet  mi  ma benépesítünk .  A humán fajnak és az ősi tudásnak  mindenképpen  fenn kellett  maradnia ..  elkészültek hát  e  világok tudástárai - a  kristálykoponyák .
A nyomelemeke kínai kristálygyógyászata előadás
A koponyáknak azonban volt egy másik funkciójuk is. Mintaként szolgáltak egy új fajhoz. Ezek a földönkívüliek, „égi emberek”, egyesítették a földi emberek génjeit a sajátjukkal, hogy mindkét faj fennmaradhasson, de egy olyan új formában, mely különbözött mindkét korábbi fajtól. A kristálykoponyák képviselték azt az új formát, amilyenné mi váltunk, az emberiség modelljét.
Aura kristálygyógyászat tanfolyam
Élő aurakövek előadás
Élő aurakövek előadás
A maja kristálykoponya mítoszok arról mesélnek, hogy az utazó emberek a koponyákból álló formációt,  a „Bárkát” először az olmék néphez vitték, majd a maják vették át e szent tárgyak az őrzésének feladatát, ezután került  az aztékokhoz.A spanyol hódítók megjelenésekor  a papok  kimentették Chichen Itza  piramisából és szétosztották a világ szent helyeinek őrzői közt. 
A nyomelemeke kínai kristálygyógyászata előadás
Az előadások és tanfolyamok DVD- i megrendelhetők:
camillus@t
vn.hu email címen 
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage rates loan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage rates mortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report