A Torres Strait Islanderek
 Matek Kamill: Egzotikus  kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.
Marrakesh Marokkó
Rif /Berber /Marokkó
Sri Lanka
A hét színű Mauritius
 
A berber az ókor óta Észak-Afrikában és a Szaharában élő – valamikor az Atlanti-óceántól a Nílusig terjedő óriási területet uraló és benépesítő, őslakóknak tekintett nép. A mintegy 5–6 millió berber szétszórtan él Észak-Afrikában. Marokkó lakosságának mintegy 40%-a, Algéria lakosságának talán 30%-a és a tunéziaiak kb. 1%-a berber. A „berber” nevet a kívülállók alkalmazták rájuk, ennek eredete a latin „barbari” (=barbár), amit az ókori rómaiak az Észak-Afrika partjain élő, latinul nem beszélő népekre vonatkoztattak. A kristálymetodikáik gyógynövényismereteik bizonyítják hogy a római hódítók voltak az igazi barbárok
Berber kristálymetodikák tanfolyam
A kalandor, Manuel d’Souza, azt hitte zafírt tart a kezében, és megkérte a maszájokat, mutassák meg neki a helyet, ahol a kincset találták. Ezután különböző kanyargós utakon, ismerősökön keresztül eljuttatta a kő egyikét a Tiffany vezérigazgatójához.
A Tiffany azonnal lecsapott az újdonságra, és villámgyorsasággal vezette be a köztudatba a gyönyörű ékkövet. Így vált egy csapásra ismertté a tanzanit.
A tanzanit népszerűsége olyan hirtelen ugrott meg, hogy a Tiffany öt év alatt kétmillió karát mennyiségű drágakövet szabadított ki a föld fogságából a Kilimandzsáró lábánál. 
Afrikai gyógyító amulettek tanfolyam
Több, mint 40 000 évvel ezelőtt a Föld népessége csekély volt, az emberek családi közösségekben éltek. Nem művelték a földjeiket és nem tenyésztettek állatokat. Ebben az időben Ausztrália egybefüggő földrészt alkotott Új-Guineával, és a szigetek, mint például Java és Borneó nagyobbak és a közöttük lévő tengerszorosok pedig keskenyebbek voltak. Ez tette lehetővé az emberek számára, hogy a szárazföldről észak felől megközelítsék a kontinenst. Történészek feltételezései szerint csónakokkal keltek át a tengeren. Kb. 10 000 évvel ezelőtt, ahogy a tenger szintje emelkedett, a szárazföldek közötti tengeri átjárók egyre szélesebbek lettek, melyeken az emberek egyszerű csónakjaikkal már nem tudtak átkelni, így a szigeten ragadtak és végül le is telepedtek.
A kristálycivilizációk kristálysorai I. Ausztrália tanfolyam
A kristálycivilizációk kristálysorai II. Ausztrália tanfolyam
Sri Lanka közelében, - amelyet a hipotetikus földrésszel egykoron összefüggő szárazulatként azonosítanak - a tenger mélye egy ősi civilizáció nyomait .A tengerfenék egyébként ma is folyamatosan emelkedik és süllyed. Olyan mintha megmutatna valamit az egykori emberiség létezéséből, majd gondosan az óceán mélyébe rejti a titkot. A tamil eposzok  Kumari Kandamként említik azt  a kontinenst, amelyről úgy sejtjük, hogy Atlantisz  előtt létezett. Az ősi birodalomra a felületes ismerettel rendelkezők szinte önkéntelenül rávágják, hogy mese, hogy spirituális zagyvaság.
Sri Lanka és a kristálycivilizáció előadás
Lemúria kristálytana tanfolyam
A kristálycivilizáció Kumari Kandam tudása és India csodás kristálytana ötvöződik az Indiai-óceán egy kicsiny szigetállamának kristálysoraiban , Madagaszkártól 900 km-re keletre. A kagyló-gyöngy kultúra hatása pedig szinte varázslatossá teszi az itt készült gyógyító ékszereket
Mauritius Lemúria gyöngyszeme előadás
Mauritius kristálysorai tanfolyam
A khmerek Kambodzsa legnagyobb etnikai csoportja. Jelentős khmer kisebbség él Thaiföld szomszédos területein és a Mekong torkolatvidékén, Vietnámban. Fizikai sokféleségüket, pedig annak köszönhetik, hogy évszázadokon át keveredtek indiaiakkal, malájokkal, valamint kínaiakkal. Kristályismeretük pedig egyedi, a maláj a kínai és indiai kristálytan szintézisénél messze több.
Khmer kristálymisztérium tanfolyam
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2001 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report