Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia

 
 Matek Kamill: Ji csing sorozat
Ji  csing előadási DVD  kiadványok 
A Ji Csing, vagy más néven a Változások Könyve a világ a legkorábbi ismert döntésrendszere. A bináris logikájára alapozva, arra való, hogy segítségével természetes bölcsességen alapuló személyes stratégiákat alakíthassunk ki és belelátást nyerjünk az emberi problémákkal kapcsolatos kérdésekbe, melyek sokszor nem magyarázhatók puszta logikával.
A Ji Csing mágikus mátrixa előadás
A Ji Csing és aTarot kapcsolata előadás
A Ji Csing, a Változások Könyve a yin és yang és az öt változó elem rendszere,  az ősi kínai kozmológia  alapja.  A Ji Csing az univerzum miniatűr tükörképe.
A Ji változásának szabálykönyve három princípiumra épül: egyszerűség, variabilitás és állandóság. A Ji kínai ideogrammjának fejlődéstörténetében az eredeti jel a nap (felül - yang) és a hold (alul - yin) szimbólumának összevonásából keletkezett.
                        Csak előadási  DVD-k kaphatók  a Soter Klubban
Ji Csing  tanfolyami oktató DVD  kiadványok
Ji csing az Univerzális II. tanfolyam
Ji csing  a konfucianizmus szent könyveiként tisztelt öt klasszikus egyike. Az ie. 3000 körül  íródott művet eredetileg  életvezetési céllal használták, s hasonló céllal használják a mai napig. Bölcseleti értékét a hivatalos tudomány is elismeri.
A Ji csing a természeti törvények felismerésén keresztül rávezeti olvasóját a világegyetem működésére és a tao szerinti élettel való harmóniára, valamint a helyes gondolkodásra.  Egy olyan rendszert nyújt, ami szimbólumok segítségével magyarázza meg, miként történnek a dolgok a világban és az emberben.
A kilenc csillag KI módszerrel meg tudod állapítani, hogy mely erők, munkálkodnak benned.
 
    A gua szám, mely a születési dátum alapján meghatározható, információkat hordoz az alaptermészetedről, erényeidről, negatív tulajdonságaidról. Feltárja képességeidet és megmutatja, hogyan alakítasz ki kapcsolatot embertársaiddal.A fengshui az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósításában.
A környezet és a benne élő ember kölcsönhatásait, összefüggéseit írásban elsőként a Sárga Császár Klasszikusa a Lakhelyekről  
(黄帝宅经, Huangti Csajcsing) című műben említik. A fengshui elnevezés szó szerinti jelentésben „szél és víz”
Ji Csing és a Feng Shui tanfolyam
Tanfolyamaim DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage rates interest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage rates loan calculatorcredit reportloansmortage rates bankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage rates mortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report