title>Matek Kamill Egyiptomi tarot sorozat DVD-i
 Matek Kamill: Az egyiptomi tarot és kristály tarot
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
A tudás könyve és az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia

 

 Óbirodalmi kristálytarot tanfolyami oktató  DVD kiadványok
Hermész Titkos  jegyzetfüzete  alapján a Tar utat jelöl  ( a Tudás Könyvében leírt utat  jelenti , amely a megvilágosodáshoz vezet). Ro a  szóösszetétel  második tagja  pedig királyt ( fáraót) jelent, tehát fordításban  Tarot  a királyi utat  ( a fáraó  útját )  jelöli ki,  amely a tudáshoz, a bölcsességhez vezet.
Ansata kristály tarot tanfolyam
A szertartás neve Heb Sed:  A beavatás nem  más,  mint  Hermész Triszmegisztosz által leírt a fáraó útja, amely 22 beavatási szertartásra  tagolódik , a fáraó futása  az életfa  huszonkét állomását jelenti,  mert az eredeti egyiptomi   tarot  csak nagy arkánumot tartalmaz. Minden lapjához egy kristály tartozik.   
Újbirodalmi Nefertari tarot tanfolyami  DVD
Nefertari tarot tanfolyam

Ha az ősi egyiptomi tarotról beszélünk, akkor két dolog jut az eszünkbe,az egyik a Hórusz misztérium papsága által átörökített az atlantiszi , óbirodalmi kristály tarot, másik pedig a női Hórusz és Ízisz beavatottak által használt az újbirodalmi tarot. A kettő között ezer meg ezer éve telt el.
II. Ramszesz felesége a szépséges Nefertari kedvence a Hórusz- és Ízisz papnők tudását hordozó kártya, amelyet az utókor éppen neki tisztelegve Nefertari tarotnak nevez.
 Kleopátra tarot tanfolyami  DVD
 
Kleopátra tarot tanfolyam

Egyiptomi tarot harmadik formája  már  a görög uralom alatt jött létre. Az archetípus görög eredetű szó, mely ősképet jelent. Valaminek az ősi alakja, ősi formája.
 A fogalom a XX. századi pszichoanalitikus és mítoszkutató, Carl Gustav Jung munkássága nyomán vált ismertté, de már Sigmund Freud is foglalkozott vele. Jung véleménye szerint a kollektív tudatalattiból eredeztethetők. Összesen nyolc - négy női és négy férfi- karaktertípust különböztet meg (Madonna, Anya, Amazon, Nimfa, Atya, Apa, Hős, Faun).  A nagy arkánum az archetípusokat jeleníti meg
Tanfolyamaim DVD-i megrendelhetők:    camillus@tvn.hu email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator

  

 

debt consolidationloansmortage ratesinterest ratesloansmortage ratesinterest ratesloan calculatorcredit reportdebt consolidation loanloansmortage ratesloan calculatorcredit reportloansmortage ratesbankrupcyloan calculatorcredit reportfree credit reportsloansmortage ratesmortage calculatorloan calculatorcredit reportfree credit reportloan calculatorcredit report